Katalog

Kao Kuen Industrial Co., Ltd

27.08.2022 00:00

Makinë me revole bërthamore dhe predha KKB-550 vertikale

Përgjigju reklamës

1. Madhësia e kutisë së bërthamës (L x L x F): 550 x 400 x 300 mm

2. Madhësia maksimale e bërthamës (L x L x F): 470 x 380 x 250 mm

3. Mënyra e funksionimit: Manual/Udhëzim i vetëm/Cikël automatik

4. Shpejtësia e prodhimit: 40 - 70 sekonda/cikël në varësi të madhësisë dhe formës së produkteve

5. Lloji i ngrohjes: LPG ose elektrike

6. Fuqia maksimale e fryrjes: 15-30 kg

7. Kapaciteti i ruajtjes së rërës: 200-300 kg

8. Presioni i punës: 5-6kg/cm2

9. Presioni i fryrjes së rërës: 1-4 kg/cm2

10. Pesha: 2500 kg

11. Përmasat: 2010x3340x2850mm


Përgjigju reklamës

Kategori
Ofrojme

Vendi
Taiwan

Afati i fundit
19.08.2023 23:55