Katalog

19.09.2022 17:00

Agjent lidhës vaji

Përgjigju reklamës

Vaj dhe agjent lidhës kimik "Zauberwatte"® (do të thotë "leshi magjik i pambukut") kundër ndotjes së vajit.

Karakteristikat:

• Zauberwatte® thith çdo gjë që është më e lehtë se uji. Ai lidh ndotjen nga vaji dhe kimikatet brenda sekondave. Zauberwatte® mund të hiqet pa mbetje dhe më pas të riciklohet.

• Mjafton vetëm 1 kilogram Zauberwatte® për të thithur 6 litra vaj – 1/3 më shumë se çdo agjent tjetër lidhës vaji që ka. Vendoseni Zauberwatte® në ndotjen e vajit, prisni një periudhë të shkurtër dhe thjesht hiqni atë.

• Zauberwatte® është Fituesi i Çmimit Evropian të Shpikësit 2017 dhe i certifikuar nga DEKRA Umwelt GmbH.

ai Zauberwatte® pad është një shtesë e zgjuar për çdo kontejnerë grumbullimi vaji dhe si rrjedhim një lehtësim i vërtetë për mirëmbajtjen e ashensorit.

Mbushja Zauberwatte® lidh vajin brenda sekondave, mund të hiqet pa lënë mbetje dhe më pas mund të riciklohet. Agjenti ynë detyrues është fitues i Çmimit Evropian të Shpikësit 2017 dhe i certifikuar nga DEKRA.

Përparësitë:

• Largimi i shpejtë dhe i pastër i vajit të përdorur nga ena

• Transporti i pakomplikuar i pakove të reja dhe të përdorura Zauberwatte® në kutinë e shërbimit

• Pastrim shumë i shpejtë i kontejnerëve dhe për këtë arsye afërsisht 80% më i shpejtë se më parë

• Shkarkimi i plotë si shërbim Gjithçka-në-Një opsional


Përgjigju reklamës

Kategori
Ofrojme

Vendi
Germany