Pajisjet matëse & Optika Gjej prodhues online

213 Eksportues
207 Prodhues
5 Tregtar
1 Ofruesit e shërbimeve

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Pajisjet matëse & Optika (213)

Prodhuesi   Germany   Afrika Evropa
Produktet: Mbajtëse distance, Pjesë plastike teknike, Pjese plastike te punuara ne torno, Pjesë plastike, Shufra PTFE, Pjese plastike te kthyera
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Bërthama magnetike, Magnet mbajtës, Magnet ngarkese, Morsetë për uljes, Sisteme morsetë, Automatizim i procesit të prodhimit, Morsë, Vegla prerëse
Furnizuesi   Denmark   Në të gjithë botën
Produktet: Pajisje pëzierëse dhe mikser, Ekstraktorë mjalti, Furnizime bletarisë, Pajisje për shkrirjen e dyllit, Pajisje mbrojtëse për rritës blete
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim