Përpunimi i pagës CNC Gjej prodhues online

3 Përpunimi i pagës CNC
Eksportues
3 Përpunimi i pagës CNC
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Përpunimi i pagës CNC (3)

Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Përpunimi i pagës CNC, Elementë makinerish, Unaza fiksuese, Rondele sigurie, Bulona me kokë sferike, Boshte me dy nyje, Përpunimi i pagës
Prodhuesi   Austria   Në të gjithë botën
Produktet: Përpunimi i pagës CNC, Pjesë plastike të përforcuara me fibra qelqi (GRP), Profil - GFK, Përpunimi i pagës, Pjese plastike te punuara ne torno
Prodhuesi   Germany   Evropa
Produktet: Përpunimi i pagës CNC, Ndërtimi i veglës së punës, Përpunimi i pagës, Vegël gdhendëse, Vegla për profile, Pjesë freze CNC, Vegla speciale
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim