antimoni Gjej prodhues online

1 antimoni
Eksportues
1 antimoni
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën antimoni (1)

Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: antimoni, Nitrit bori (10043-11-5), Tungsten sulfide, Thiazolyl blue, Tela argjendi, Lutetium(III) iodide (13813-45-1), Cadmium Rods, Octadec-1-ene
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim