Hekur dhe çelik Gjej prodhues online

38 Eksportues
32 Prodhues
6 Tregtar

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Hekur dhe çelik (38)

Prodhuesi   Sweden   Në të gjithë botën
Produktet: Makineri spirale, Gardhe teli, Gozhdë, Tela bobine, Etiketa ngjitëse, Tuba hekuri, Produkte teli, Tel me gjemba, Mbyllje thasësh, Tela lidhes
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Tuba të derdhur, Fletë të prera, Tub çeliku të përkulur, Grupe montimi, Kthyes tubash, Sherbime Mbrehjeje, Reduktimi i fundoreve të tubit
Prodhuesi   Germany   Azia Afrika Evropa
Produktet: Vida hidraulike, Instrumente montimi, Mengene rrethore, Vida, Matja dhe testimi, Vegla për tuba, Kundërvalvula, Armatura me presion të lartë
Prodhuesi   Zvicër   Në të gjithë botën
Produktet: Aliazhe speciale, Shufra argjendi, Materiale për pikim, Fasha tunxhi, Profile tunxhi, Shirita bakri, Tela tunxhi, Tela bronzi, Tela argjendi
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Pajisje për përdorimin e rafteve, Suportues, Akset robotike, Kulla ngritëse, Tamburo per zorre, Pozicioni i slitës, Kushineta të kombinuara
Prodhuesi   Czech Republic   Në të gjithë botën
Produktet: Kavo ashensori, Pjesë për stampimin e pjesëve të harkuara, Filtra metalike, Lidhëse telash, Litare teli te holle, Rrjeta peshkimi, Filtra pluhuri
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Pajisje mbrojtëse personale, Veshje rezistente ndaj prerjes, Doreza rezistente ndaj prerjes, Përparëse mbrojtëse ndaj prerjes, Rrjete teli
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Ingranazhe mulliri me celik spezial, Ngjitës, Shpues me nivele, Pjesët e llakosura CNC, Disk sharre prej metali të temperuar, Ingranazhe fikse