Vegla dore Gjej prodhues online

105 Eksportues
100 Prodhues
5 Tregtar

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Vegla dore (105)

Prodhuesi   Netherlands   Në të gjithë botën
Produktet: Teknologji sipërfaqesh, Sisteme ekstraktimi për kabina shpërthimi, Rruaza, Kabina shpërthimi, Materiale gërryese, Korund rëre, Pajisje rëre
Prodhuesi   Croatia   Në të gjithë botën
Produktet: Arka plastike, Këllëfe baterish, Pjesë plastike teknike, Kosh plehrash, Kuti plastike, Pipa, Kuti veglash, Shishe plastike, Arkë shishesh
Prodhuesi   Spain   Në të gjithë botën
Produktet: Makina për frezim-smerilim fundor, Makineri fijesh, Trapan, Nofulla fiksuese, Nofulla
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Peshqir letre, Fshirëse, Letër higjienike, Fshirëse jo leshi, Garza, Makineri mbështjellëse, Peceta me mikrofibra, Peceta pastrimi, Picete kuzhine
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Pajisje trajtimi me vakuum, Traversa, Teknologji vakumi, Makineri për prerje xhami, Mbajtës gotash, Teknologjitë e montimit dhe manovrimit
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim