Vegla shpimi Gjej prodhues online

3 Vegla shpimi
Eksportues
3 Vegla shpimi
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Vegla shpimi (3)

Prodhuesi   Germany   Afrika Evropa
Produktet: Ndërtimi i veglës së punës, Pjesë të harkuara, Vegël gdhendëse, Volgmatrijzen, Thika të dhëmbëzuara, Pjesë makinerish, Shponjës diametri
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Thika kasapi, Diametër i portës, Lamë e dhëmbëzuar, Injektor, Shponjës diametri, Vegla prerëse, Thika në formë rrethore, Thike makinerish
Prodhuesi   Belgium   Në të gjithë botën
Produktet: Vegla shpimi, Makineri qepëse, Makineri ngjitëse, Makineri për shpimin e letrës, Makineri për lidhje librash, Makineri preçinash
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim