Acetan hydrid (108-24-7) Gjej prodhues online

2 Acetan hydrid
Eksportues
2 Acetan hydrid
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Acetan hydrid (108-24-7) (2)

Prodhuesi   Germany   Azia Evropa
Produktet: Acetan hydrid (108-24-7), Crotonaldehyd, Diamilamin (2050-92-2), 3-Dietil aminopropylamin (104-78-9), N,N- Dimetilbutilamin (927-62-8)
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Acetan hydrid (108-24-7), Nitrit bori (10043-11-5), Tungsten sulfide, Thiazolyl blue, Tela argjendi, Lutetium(III) iodide (13813-45-1), Cadmium Rods
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim