Sisteme telemjekësore Gjej prodhues online

1 Sisteme telemjekësore
Eksportues
1 Sisteme telemjekësore
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Sisteme telemjekësore (1)

Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Sisteme telemjekësore, Barrela transortuese për të sëmurët, Sisteme monitorimi për pacientë, Mjete për operacione, Makineri per mushkerite dhe zemren
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim