Osborn International GmbH

Produktet dhe shërbimet e Osborn International GmbH (19)

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Ringstrasse 10
35099
Burgwald
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN EN ISO 9001:2000
Themelimi
1888
Administrimi
Dr. Florestan von Boxberg
Punonjës
1200