PUK Group GmbH & Co. KG

Produktet dhe shërbimet e PUK Group GmbH & Co. KG (20)

Trase kabulli
Mbajtëse kablli prej çeliku të pandryshkshëm
Pranga kabllosh
Trase vertikale kabulli
Mbajtëse kablli prej rrjete
Trase të gjera kabulli
Trase të gjera kabulli
Trase të gjera kabulli
Fasheta për frekunecat e larta
Platforma kabulli
Elemente mbërthimi
Kanale me fiksim

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Nobelstrasse 45-55
12057
Berlin
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Azia
Afrika
Evropa
Certifikatat
DIN EN ISO 9001:2000
DIN EN 61537
VDE 0639
Themelimi
1969
Administrimi
Daniela Veit
Michael Pantelmann
Punonjës
295