STS Metalle GmbH

Produktet dhe shërbimet e STS Metalle GmbH (86)

Nikel
Metale NE
Metale gjysmë të përfunduar
Elemente mbërthimi
Tepsi titani
Zirkon
Titan
Tantal
Niob
Molibden
Tungsten
Tela nikeli

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Carl Zeiss Strasse 1
63755
Alzenau
Germany
Lloji i biznesit
Furnizuesi
Rajonet e eksportit
Evropa
Themelimi
1992
Administrimi
Edda Thiele
Punonjës
4