Sartorius AG

Produktet dhe shërbimet e Sartorius AG (33)

Transportiera shirit me peshore
Matës pH
Peshore platforme
Peshore mbushëse
Refraktometra (Brixxus)
Refraktometra
Sistemi i kontrollit të cilësisë
Detektorë metali
Peshore me precizion
Peshore industriale
Njësi peshe
Peshore rezistente ndaj shpërthimeve

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Weender Landstrasse 94-108
37075
Goettingen
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN EN ISO 9001
Themelimi
1870
Punonjës
4500