Karl Späh GmbH & Co. KG

Produktet dhe shërbimet e Karl Späh GmbH & Co. KG (29)

Kallëpe plastikë
Profile gome
Unazë gome
Unaza O
Guarnicione gome
Pjese plastike te punuara ne torno
Pjesët rrotulluese
Stampim
Pune prerese me fasha uji
Pjesët e frezës
Pllaka gome
Pjesë për izolim

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Industriestrasse 4-12
72516
Scheer
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN EN ISO 9001:2008
Themelimi
1964
Administrimi
Alfred Späh
Sandra Späh
Punonjës
500
Social Media