STUBAI ZMV GmbH

Produktet dhe shërbimet e STUBAI ZMV GmbH (58)

Shpues spiral (3006)
Nivelues (436066)
Vegla pllakash
Prerës menteshe (1129)
Morseta
Thikë për prerje kabulli (4860)
Mistri muratori (420103)
Daltë dore (1038)
Dadiçek (2010)
Përdredhës me fole (2298)
Sëpata (6720)
Vegla rrotullimi (70)

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Dr.-Kofler-Strasse 1
6166
Fulpmes
Austria
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Evropa
Certifikatat
DIN EN ISO 9001
Themelimi
1897
Administrimi
Alexander Durda
Punonjës
30