Walter Finkbeiner GmbH Hebetechnik

Produktet dhe shërbimet e Walter Finkbeiner GmbH Hebetechnik (8)

Platforma për ngritjen e makinave
Skena te ngritura me LKW
Levë
Skena për ngritje me pirun
Makine me shina - Skena te ngritura
Skena për ngritjen e autobuzit
Skena te ngritura gershere
Skena te ngritura me rrota

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Alte Poststrasse 9
72250
Freudenstadt
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Azia
Afrika
Evropa
Certifikatat
ISO 9001:2008
Themelimi
1927
Administrimi
Gerhard Finkbeiner
Punonjës
20