Almawin Reinigungskonzentrate GmbH

Produktet dhe shërbimet e Almawin Reinigungskonzentrate GmbH (28)

Produkte per kujdesin ndaj lekures
Pastrues kuzhine
Zhgëlqerizues
Solucione larje
Pastrues qelqi
Dezinfektues
Pastrues rrobash delikate
Pastrues të lëngshëm
Pastrues shtëpiakë
Pastrues për banjë
Qumësht pastrues
Detergjentë për larje enësh

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Talstrasse 2
73650
Winterbach
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Evropa
Certifikatat
ISO 9001
Themelimi
1993
Administrimi
Rudolf Bund
Punonjës
70