Colores y Compuestos Plasticos S.A.

Produktet dhe shërbimet e Colores y Compuestos Plasticos S.A. (10)

Antioksidues
Pigmente plastike
Aditivë plastikë
Përzierje mëmë (e gomës)
Agjentët antistatikë
haser
Agjentë kundra mjegullës
Mjete ndihmëse plastike
Koncentrate ngjyrash
Stabilizues plastikë

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
C. Fedanci, 8-10 - bajos 2ª - Parc Empresarial
08190
Sant Cugat del Vallès (Barcelona)
Spain
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
ISO 9001
Themelimi
1992