Becker Sonder-Maschinenbau GmbH

Produktet dhe shërbimet e Becker Sonder-Maschinenbau GmbH (33)

Makineri paletizuese
makineri për përpunimin e drurit
Sharra per dru
Makineri për etiketime
Menaxhimi i materialeve
Sisteme manovrimi
Makineri prerëse roleje
Sisteme ushqyese
Makineri me rreth metalik
Makinat për përpunimin e kartonit
Sharrë rrethore për dru
Pajisje rrotulluese

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Grüner Weg 6
33449
Langenberg
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Evropa
Themelimi
1991
Administrimi
Jörg Becker
Claus Harnisch
Punonjës
37