Andreas Stihl AG & Co. KG

Produktet dhe shërbimet e Andreas Stihl AG & Co. KG (21)

Kositëse bari
çengela në kopsht
Makina për fshirje
Pajisje për pastrim me presion të lartë
Kositëse e motorizuar
Traktorë për kopshte dhe lëndina
Qese
Sharra elektrike
Sharrë me zinxhir (MS 170-D)
Sharrë me zinxhir (MS 251)
Sharrë me zinxhir (MS 362)
Çengel motori

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Badstrasse 115
71336
Waiblingen
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Themelimi
1896