Zinner GmbH Präzisionswerkzeuge

Produktet dhe shërbimet e Zinner GmbH Präzisionswerkzeuge (40)

Vegla preçizimi
Vegla pune me diamant
Vegla pune CBN
Vegla morsetë
Shpues spiral
Punto
Turjelë
Vegla pune për metale të forta
Freza për metale të forta
Vegla speciale
Trapa me fileta
Vegla prerëse

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Karl-Martell-Strasse 35
90431
Nürnberg
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN EN ISO 9001:2008
Themelimi
1977
Administrimi
Rudolf Zinner
Punonjës
25