Thermo Fisher (Kandel) GmbH

Produktet dhe shërbimet e Thermo Fisher (Kandel) GmbH (4 662)

Kimikate të imta
Pllaka alumini
Nikel
Matës pH
Shishe plastike
berile
Vajra susami
Sulfat kaliumi (7778-80-5)
Oksid zinku (1314-13-2)
alkoolet
Amine
Vajra minerale

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Erlenbachweg 2
76870
Kandel
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN EN ISO 9001:2000
Themelimi
1974
Administrimi
Ralf Schlegel
Piet van der Zande
Luc Paquay
Sébastien Thomassin