BAK Handelsbetrieb

Produktet dhe shërbimet e BAK Handelsbetrieb (151)

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Auf dem Sünder 18
28857
Syke
Germany
Lloji i biznesit
Furnizuesi
Rajonet e eksportit
Evropa
Themelimi
1982
Administrimi
Zbigniew Bak