IHC-I.H.Chempharm GmbH

Produktet dhe shërbimet e IHC-I.H.Chempharm GmbH (84)

Agjentë për trajtimin e ujit
Alginat
Aminoacidet
Kalium (24634-61-5)
Carboxymethyline celuloza (9000-11-7)
Silan
Vitamina B
Persulfat amoni (7727-54-0)
Sulfamat amoni (7773-06-0)
Cholinchlorid (67-48-1)
Kafeinë (58-08-2)
Agar (9002-18-0)

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Ernst-Bloch-Strasse 16
51377
Leverkusen
Germany
Lloji i biznesit
Furnizuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN EN ISO 9001:2008
GMP+B3
AEO
Themelimi
1992
Administrimi
Dietmar Hamacher
Punonjës
6