Sondermann Pumpen + Filter GmbH & Co. KG

Produktet dhe shërbimet e Sondermann Pumpen + Filter GmbH & Co. KG (19)

Sisteme filtrimi
Filtër shirit
Pompë e tërthortë (RMS 2.1)
Pompa industriale
Pajisje filtrimi
Elemente filtri
Pllaka filtër
Pompa kimike (RT 2)
Pompa acidi (RT 1)
Pompë lëngjesh (RT 6)
Mikropompa (RM-COOL)
Sisteme filtri

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
August-Horch-Strasse 2
51149
Köln
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN EN ISO 9001
Themelimi
1961
Administrimi
Klaus Hahn