igm Robotersysteme AG

Produktet dhe shërbimet e igm Robotersysteme AG (11)

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Strasse 2a, Objekt M8, Industriezentrum Niederösterreich-Süd
2355
Wiener Neudorf
Austria
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN EN ISO 9001
Themelimi
1967
Administrimi
Ing. Martin Merstallinger (CEO)
Dr. Johannes Franner (CFO)
Punonjës
320