BHDT GmbH

Produktet dhe shërbimet e BHDT GmbH (8)

Pompa dozimi
Pompa te tensionit te larte
Pompa te tensionit te larte (HYTRON®)
Pompa te tensionit te larte (ECOTRON®)
Elemente T
Valvula presioni të lartë
Ventila rregullues
Kundërvalvula

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Werk-VI-Strasse 52
8605
Kapfenberg
Austria
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN EN ISO 9001:2008
DIN EN ISO 3834-2
Themelimi
1958
Administrimi
Dr. Harald J. Aichhorn
Punonjës
180