HELUKABEL Italia Srl

Produktet dhe shërbimet e HELUKABEL Italia Srl (0)

Nuk ka produkte në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Via Val D Ossola 7-13
20871
Vimercate (MB)
Italy
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Evropa
Certifikatat
ISO 9001:2000
ISO 14001:2004