Maxon Motor AG

Produktet dhe shërbimet e Maxon Motor AG (23)

Frena të përhershme magnet (AB 20)
Ingranazhe planetare (GP)
Ingranazhe planetare (Koaxdrive)
Ingranazhe planetare (GPX)
Transmisione me precizion
Motorë DC (RE-max)
Motorë DC (A-max)
Motorë DC (DCX)
Amplifikator servo (LSC 30/2)
Amplifikator servo (ADS 50/10)
Motorë të sheshtë (EC flat)
Rregullator i numrit të rrotullimeve (DECS)

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Brünigstrasse 220
6072
Sachseln
Zvicër
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
ISO 9001
ISO 14001
ISO 13485
Themelimi
1961
Administrimi
Eugen Elmiger
Punonjës
1800