Diskus Werke Schleiftechnik GmbH

Produktet dhe shërbimet e Diskus Werke Schleiftechnik GmbH (11)

Smerilues sipërfaqësorë
Makineri lime
Grirës me sipërfaqe të dyfishtë (DDS ... XR)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Makina smeriluese plane
Makina smeriluese për metale të forta
Makineri grirëse me sfera
Makina smeriluese për unaza pistoni
Makina smeriluese për qeramikë
Makineri bluarje me kushineta
Makina smeriluese të veçanta
Makina smeriluese sipërfaqësore me bango rrotulluese

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Robert-Bosch-Strasse 11
63128
Dietzenbach
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Themelimi
1911
Administrimi
Thomas Weiss
Punonjës
70