Itama SpA

Produktet dhe shërbimet e Itama SpA (3)

Varka me motor
Anije sportive
Jahte me motor

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Viale Marche 2/4
61030
Castelvecchio di Monte Porzio (PU)
Italy
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Themelimi
1969