Industrias Bitex S.A.

Produktet dhe shërbimet e Industrias Bitex S.A. (7)

Materiale dekorative
Perdet
Perdet
Pëlhura mobiljesh
Pëlhura tapicerie
Tekstile shtëpie
Bordura perdesh

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Poligono Industrial Els Dos Pins - Parcela 70
03410
Biar Alicante
Spain
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën