SAB Bröckskes GmbH & Co. KG

Produktet dhe shërbimet e SAB Bröckskes GmbH & Co. KG (35)

Kabllo teleferiku
Ndjesorë temperature
Kabllo të veshur
Kabllo special
Kabull rezistent ndaj nxehtësisë
Elementë termik
Linja të izoluara
Kabllo komandimi
Sisteme kabllosh
Kabllo balancimi
Kabllo për mbartjen e të dhënave
Kabllo jo halogjen (SABIX)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Grefrather Strasse 204-212b
41749
Viersen
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
ISO 9001:2008
ISO 14001:2004
OHSAS 18001:2007
Themelimi
1947
Administrimi
Peter Bröckskes
Sabine Bröckskes-Wetten
Punonjës
500