H2O GmbH

Produktet dhe shërbimet e H2O GmbH (5)

Impiante për trajtimin e ujërave të zeza (VACUDEST S)
Impiante të përpunimit të ujit (VACUDEST XL)
Sisteme të procesit të trajtimit të ujit (VACUDEST S)
Sisteme distilimi me vakum (VACUDEST L)
Aparat avullimi me pompë ngrohëse (VACUDEST M)

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Wiesenstrasse 32
79585
Steinen
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
ISO 9001:2000
Themelimi
2001
Administrimi
Matthias Fickenscher
Frank Schlegel
Punonjës
65