BLANCO Professional GmbH + Co KG

Produktet dhe shërbimet e BLANCO Professional GmbH + Co KG (13)

Këllëfe prej peliku të paoksidueshëm
Përpunim i inoksit
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Grup që formon konstruksione llamarine
Elementë për pjesët e thella
Lavaman
Elementë për tërheqjen e automjeteve të tonalitetit të madh
Pjesë automjetesh pune
Shtyllat e dushit
Grupe saldimi
Kullesë mbeturinash
Grila për turi makine
Korniza për pianura

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Flehinger Strasse 59
75038
Oberderdingen
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN EN ISO 9001:2008
Themelimi
1925
Administrimi
Friedrich Schock
Punonjës
760