GeBa Maschinenbau GmbH & Co. KG

Produktet dhe shërbimet e GeBa Maschinenbau GmbH & Co. KG (8)

Përzjerës me vakuum
Makineri për industrinë ushqimore
Mikser laboratori
Makineri grirëse
Impiante ajrimi me vakuum
Mikser ushqimi
Sisteme CIP
Makineri homogjenizimi

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Neuenburgerstrasse 27
79379
Müllheim
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
ISO 9001:2008
Administrimi
Alexander Bachmann
Leo Bachmann