METZ CONNECT Deutschland

Produktet dhe shërbimet e METZ CONNECT Deutschland (85)

Kabulli i rrjetit (BTR GC250 Cat 6)
Kabulli i rrjetit (BTR GC1000 HS23 Cat 7)
Shkalle për kapjen e paletave (RT083xxDBWC)
Shkalle për kapjen e paletave (RT033xxHBLU)
Pajisje rrjeti
Fibra optike (OpDAT)
Fibra optike (OpDAT)
Rele monitorimi (DRIW-E16)
Rele matëse (LTRk-E12)
Rele matëse (DRIW-E16)
Orëmatës (MARk-E08)
Orëmatës (MFRk-E12)

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Ottilienweg 9
78176
Blumberg
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Administrimi
Albert Metz
Jochen Metz