IMT ARMATUREN AG

Produktet dhe shërbimet e IMT ARMATUREN AG (18)

Reduktues presioni
Ventil bllokues (KFE-Hähne)
Filtër papastërtish (570)
Rubineta me sferë (Typ 594)
Rubineta me sferë (542)
Valvula sigurie
Valvula industriale
Filtra shpëlarje (550)
Valvula sigurie (305K)
Valvula sigurie (109)
Ventilat e gazit
Kundërvalvula (235.O)

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Sonnenstrasse 8-10
9434
Au
Zvicër
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN EN ISO 9001
Themelimi
1972
Administrimi
Rainald Dumrath
Elena Barbieri
Punonjës
6