GEMÜ Indústria de Produtos Plásticos

Produktet dhe shërbimet e GEMÜ Indústria de Produtos Plásticos (0)

Nuk ka produkte në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Rue Marechal Hermes, 1745
83.065-000
São José dos Pinhais
Brasil
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN EN ISO 9001
Themelimi
1981
Punonjës
88