FEIG Electronic GmbH

Produktet dhe shërbimet e FEIG Electronic GmbH (13)

Sisteme kontrolli në hyrje (OBID myAXXESS)
Detektorë në formë shiriti (VEK M1B / M2B)
Detektorë në formë shiriti (VEK M1H / M2H)
RFID-Lexues (OBID i-scan® UHF)
RFID-Lexues (OBID® classic-pro)
RFID-Lexues (ID RWA02.10-AD/-B)
RFID-Sisteme (OBID classic)
Komanda portash (TRICON TST FU3E-A)
Komanda portash (TRICON TST FU3E-C / -F)
Komanda portash (RELCON TST WS-C)
Pajisje numerike (VEK CN1)
Skeda të kontrollit të barrierave (RELCON TST WUI-A)

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Lange Strasse 4
35781
Weilburg
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN EN ISO 9001:2008
Themelimi
1970
Administrimi
Dipl.-Ing. Wolfgang Feig
Eldor Walk
Punonjës
220