Tesen Development (Hong Kong) Co., Ltd

Produktet dhe shërbimet e Tesen Development (Hong Kong) Co., Ltd (20)

Bojë për printer lazer (CP2025)
Bojë për printer lazer (CP1215)
Bojë për printer lazer (CE505A/X)
Bojë për printer lazer (CE255A/X)
Bojë për printer lazer (CC364A/X)
Bojë për printer lazer (B4100)
Bojë për printer lazer (DR2100)
Bojë për printer lazer (TN3170)
Bojë për printer lazer (CLP300)
Bojë për printer lazer (ML1610)
Bojë për printer lazer (CP1025)
Bojë për printer lazer (CP3535)

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
No.2, Unit 1008, Level 10, Landmark North
Sheung Shui
Hong Kong
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
ISO 9001:2008
ISO 14001:2004
Themelimi
2001
Administrimi
Fanny Lee
Punonjës
350