Innovative Sensor Technology IST AG

Produktet dhe shërbimet e Innovative Sensor Technology IST AG (9)

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Stegrütistrasse 14
9642
Ebnat-Kappel
Zvicër
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN EN ISO 9001:2008
DIN EN ISO 14001:2004
Themelimi
1991
Administrimi
Dr. Mirko Lehman
Punonjës
300