RESATEC AG

Produktet dhe shërbimet e RESATEC AG (18)

Avullues me zhytje (Type G1/GN1)
Avullues me zhytje (Type DVM)
Tendoses per zinxhiret
Tendoses per zinxhiret
Goma me zinxhire
Këmbë të lëvizshme
Përbërës luhatës (Type CS)
Përbërës luhatës (Type CE)
Përbërës luhatës (Type CH)
Përbërës luhatës (Type CH HL)
Rolet e lidershipit
Susta gome

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Rosenweg 1
5037
Muhen
Zvicër
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN EN ISO 9001
Themelimi
1989
Administrimi
Renato Salamoni
Tom Knauer