elisto GmbH

Produktet dhe shërbimet e elisto GmbH (22)

Plastika të laminuara (isoola®)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Izolim elektrik (isoola®)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Laminate (isoola®)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Materiale izoluese
Materiale ndërtimi kundër zjarrit (prootect™)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Rotorë për teknologji lëvizje
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Gurë anti zjarr (prootect™)
Plastika teknike (prootect™)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Letra antizjarr (THERMOSTAR®)
Veshje te jashtme zjarrduruese (THERMOSTAR®)
Produkte me fibra qeramike (fiberwool™)
Nuk ka përshkrim për Shqip këtë produkt. Lexoni përshkrimin në Anglisht ose kontaktoni kompaninë.
Pllaka izoluese ndaj nxehtësisë (ultrawool®)

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Robert-Bosch-Strasse 15
65582
Diez
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
DIN EN ISO 9001:2008
Themelimi
1988
Administrimi
Klaus-Dieter Nies
Wolfgang Nies
Renate Pavlovic
Punonjës
30