FlexCon Germany GmbH

Produktet dhe shërbimet e FlexCon Germany GmbH (9)

Bashkues boshtesh
Disqe rrotullues
Bashkues elastomeri
Bashkues elastomeri
Bashkues elastomeri
Friksione për mjetet mbi shina
Friksione fleksibël
Friksione për makineri bujqësore
Bashkuese anijesh

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Am Industriepark 16
84453
Mühldorf am Inn
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Evropa
Certifikatat
DIN EN ISO 9001
ISO/TS 16949
Administrimi
Markus Till
Jürgen Bachmeier