Fluor Technik System GmbH

Produktet dhe shërbimet e Fluor Technik System GmbH (5)

Eksperimentues fluorizimi (Rectangular Reactor)
Eksperimentues fluorizimi (Circular Reactor)
Eksperimentues fluorizimi (Inline System)
Eksperimentues fluorizimi
Zhvillues fluorizimi

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Altebergstrasse 27-29
36341
Lauterbach
Germany
Lloji i biznesit
Ofruesit e shërbimeve
Rajonet e eksportit
Azia
Amerika e Veriut
Amerika e Jugut
Evropa
Certifikatat
DIN EN ISO 9001:2008
Themelimi
1992
Administrimi
Bernd Möller
Punonjës
20