SEAMO spol. s r.o.

Produktet dhe shërbimet e SEAMO spol. s r.o. (7)

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Cejl 487/18
602 00
Brno-Zábrdovice
Czech Republic
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
CE
Themelimi
1991
Administrimi
Dipl. Ing. Vladimír Bartoš
Dipl. Ing. Alois Vykopal
Punonjës
10