ixmation Group

Produktet dhe shërbimet e ixmation Group (13)

Impiante për mbrojtjen e metaleve
Makineri montimi
Makineri montimi
Makina matëse
Makineri kontrolluese (testero)
Makineri te vecanta
Makineri shpelarese
Automatizim i procesit të montimit
Automatizim i procesit të montimit
Automatizim i procesit të montimit
Pajisje që kontrollon dendësinë
Detektorë rrjedhje helium (testero)

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Clarita-Bernhard-Strasse 25
80637
München
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
ISO 9001
Themelimi
2009
Administrimi
Josef Wildgruber
Punonjës
550