AKCES - BIS Spółka z o.o.

Produktet dhe shërbimet e AKCES - BIS Spółka z o.o. (16)

Mentesha për mobilje
Pajisje për mobilje
Pajisje për mobilje
Këmbë mobiljesh
Profile per mobilje
Profile per mobilje
Profile per mobilje
Role mobiljesh
Pajisje për dyer rrëshqitëse
Doreza mobiljesh
Doreza
Llambushka mobiljesh

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Kapitał zakładowy 11
63-600
Kępno Mianowice 1F
Poland
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Evropa
Certifikatat
ISO 9001:2008
Themelimi
1991